COR710

Ova motorna jahta od 70 stopa dizajnirana je da se maksimizira vrijeme provedeno na moru. Glavne ideje tijekom procesa projektiranja bile su najveća moguća funkcionalnost uz zadržavanje klasičnih bezvremenskih linija.

Njegov moderno dizajniran poludeplasmanski trup je s podesivim dijelom krmene platforme. Dizajniran je za brzinu 10-15kts koje se najčešće koristi pri plovidbi na motornim jahtama od 70 stopa, ali se s lakoćom nosi s brzinama do 35kts.

Ove glavne karakteristike čine ga idealnim za obalni turizam, lutanje od otoka do otoka hrvatskog arhipelaga ili Sredozemnog mora, kao i za duge prijelaze. Njegova snažna konstrukcija i promišljen dizajn trupa lako doseže oceansku klasu – A. To je posebno važno kada plovite po lošijem vremenu. Važnu ulogu igra i visoko podignuti pramac.

Unatoč ograničenom prostoru, strojarnica je dizajnirana da olaksava svakodnevne aktivnosti i veće popravke. Pristup prostoriji je kroz vrata iz kabine za posadu, a radi lakšeg servisa postoji mali i veliki otvor u podu palube.

Za one koji ne namjeravaju često dolaziti u luku spremnici goriva ukupne vrijednosti 5300L omogućavaju prevladavanje 2700NM pri 7kts uz zadržavanje 15% rezerve goriva.

Raspored soba i zona za opuštanje na brodu osigurava savršen integritet za obitelj ili prijatelje. Sedam alternativnih rasporeda s različitim mogućnostima samo je točka za početak – svaka jahta se radi po narudzbi. Naš klijent može napraviti bilo koju razumljivu izmjenu. Budući vlasnici su ukljuceni u proces proizvodnje i dizajniranja od samog početka

Vrlo velika otvorena dnevna zona osigurava savršeno opuštanje u blizini mora. Interijer ove elegantne jahte kombinacija je najviše kvalitete izrade i završne obrade. U interijeru je korištena renomirana oprema, odabrani furniri i materijali za presvlake. Neodvojena kormilarnica osigurava stalan kontakt kapetana s ostatkom obitelji. Ispod palube se nalaze tri kabine s vlastitom kupaonicom, uredska kabina s dodatnim ležajem. Vrijedi spomenuti da postoji i dnevni tuš koji se pokazao vrlo korisnim kada imate gosta u marini. Pomoćni prostor sa perilicom i sušilicom rublja je ispod stepenica s pristupom iz hodnika. Dajemo sve od sebe da iskoristimo svaki centimetar prostora, tako da se ispod poda kuhinje nalazi vrlo praktično skladište, gdje možete čuvati zalihe.

Izvrsna oprema za manevriranje, učinkoviti hidraulički pramčani i krmeni potisnici, sustav video kamera, daljinski upravljač za pristajanje čine ovu jahtu od 70 stopa prilagođenom obitelji i ne zahtijeva posadu. Unatoč tome, funkcionalnom dizajnu nije nedostajala prostrana kabina za dvostruku posadu, čije dimenzije i kvaliteta izrade omogućuju dijeljenje s gostima. Na krmi ćemo pronaći garažu za više od 17 stopa za tender ili jetski. Za one koji vole ponijeti više “igračaka” sa sobom, pomicn platforma za kupanje omogućuje vam da na njoj fiksirate jetski.

Main Specifications

PROPERTIES

[m]

[ft]

LOA Length overall

21,88

71,77

BOA Beam overall

5,425

17,79

LWL Loaded waterline length

18,347

60,18

BWL Beam at the waterline

5,205

17,07

T draft

1,78

5,84

DA draft air

5,56

18,24

D(T) Loaded displacment

45,4 t

100.060 lbs

CE APPROVAL CATEGORY

A

Maximum capacity

14 people

Hull type

Semi-displacment with ETE (Extended Trailing Edge)

Hull material

GRP

Superstucuters / Deck

GRP

Sleeping Cabin / Places

4 for 7 People + 1 for 2 Crew

Enigne Horse Power

form 2x250 to 2x1400

Speed

7-21kts, 30kts

Averange range at 7kts

approx. 2500 NM 15%reserv

The Project Team

POSITION

NAME

Naval architect

Grzegorz Władziński

Analysis CFD and improv.

Grzegorz Władziński

Conception designer

Damian Dymecki

Exterior designer

Cormorant Yachts Team

Interior designer

Paweł Pankowiak

Construction designer

STRUCTeam LTD UK

Builder

Cormornat Yachts Shipyard Gdańsk

Tank Capacity

PROPERTIES

[L]

[GAL]

Diesel total

5190

1371,20

Potable water tank

150

39,63

Fresh water tank

1000

264,20

Gray water tank

300

79,26

Black water tank

500

132,10

Samo nam pošaljite svoju adresu e-pošte i mi ćemo vam poslati online konfigurator – info@2easygroup.hr

 

This site is registered on wpml.org as a development site.