NAJAM BRODovA TRIBUNJ

Jedna od usluga koju nudimo na 2 Easy Group je i najam glisera i motornih brodova koji se nalaze u Tribunju nedaleko od Šibenika.

Vjerujemo da je ljeto potpuno tek kada osjetimo sol na koži, vjetar u kosi i miris mora koje čini da zaboravimo “stvarni” život.

Najam motornih brodova je savršeno rješenje za one koji žele ploviti i uživati u čarima mora, bez brige o održavanju broda i ostalim dužnostima koje ima vlasnik broda.

Na našim stranica pronađite motorni brod ili gliser koji će vaše ljetovanje učiniti nezaboravnim. Otkrijte skrivene ljepote Tribunja i okolice, uživajte u kristalno čistom moru i prepustite se čarima Jadrana.

Iz Tribunja možete posjetiti NP Kornate, PP Telašćicu, tvrđavu Sv. Nikole, Vrgadu i mnoge druge bisere Jadrana koji će vas ostaviti bez daha.

Najam glisera može biti u svrhu partyja s ekipom ili ugodnog druženja s obitelji. U svakom slučaju, koga god odlučite povesti na ljetovanje sa sobom, sigurno će biti oduševljeni.

Naši brodovi za najam opremljeni su u skladu sa svim zakonima Republike Hrvatske te redovito održavani kako bi vam osigurali samo najbolju uslugu.

[yacht_list category="charter"]

Izleti brodom iz Tribunja

This site is registered on wpml.org as a development site.