CORMORANT JAHTE

2 Easy Group, osim prodajom brodova, bavi se i prodajom svjetski poznatih Cormorant jahti.

Cormorant jahte poznate su svim ljubiteljima luksuznih brodova, a posebne su po mnogočemu. To su luksuzne jahte izrađene s mnogo pažnje i savršen su izbor za svakoga tko želi luksuzan, a ujedno i vrlo praktičan brod.

[yacht_list category="cormorant-yacht"]

 

Zašto su Cormorant jahte tako posebne?

Cormorant jahte poznate su kao kombinacija veoma praktičnih trawler jahti koje su ujedno i moderne i elegantne.

Struktura jahti dizajnirana je od strane vrhunskih britanskih stručnjaka, a specifično je i to što kontroliraju i nadgledaju svaki aspekt proizvodnje njihovih jahti.
Cormorant jahte zaista su s velikom pažnjom proizvedene do svakog detalja, i to ih u svakom pogledu izdvaja od konkurencije.

 

Vrste Cormorant jahti

Cormorant Yacht nudi više vrsta trupa čamaca, uključujući poludeplasmanski koji se često koristi za duža krstarenja.
Njihove jahte opremljene najmodernijom opremom i motorima, te sustavima za kontrolu goriva što im omogucava vrlo velike domete plovidbe

Cormorant jahte poznate su po elegantnim linijama i visokim stranicama sto im daje veliku sigurnost za boravak obitelji s djecom. Također vrlo visoki pramac osigurava sto manje prskanje pri nemirnom moru. Zbog svoje dobre opremljenosti veoma su popularan izbor za noćna krstarenja.

 

FAQ

 

Koliko koštaju Cormorant jahte?

Cormorant jahte na 2 Easy Group su dostupne po širokom opsegu cijena s obzirom na paket opreme, s početnom cijenom od 1.5M €.

 

Koji je najbolji model Cormorant jahti?

Neki od najpopularnijih modela Cormorant jahti na prodaju su: COR710, COR880, COR 55 RAV, COR66 RAV, COR555, COR690, COR780

 

Više o 2 Easy Group i našoj ponudi pročitajte ovdje.

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.