O NAMA

2 Easy Group je yachting tvrtka koja je specijalizirana za prodaju, upravljanje i održavanje brodova i luksuznih jahti. Naša posao je naša najveća strast, te mu posvećujemo mnogo pažnje i konstantno radimo na unapređenju naših usluga.

Nudimo usluge charter managementa i brinemo se u potpunosti za svaki aspekt vašeg broda. Prepustite nama održavanje, popravke i sve što je potrebno za vašeg vodenog ljubimca, uključujući brigu o gostima. U našim rukama vaš brod postaje siguran izvor zarade bez ijedne brige.

Držite svoj brod na suhom i sigurnom u našoj suhoj marini koja je pod konstantnim videonadzorom. Ako je potrebno, organiziramo transport do suhe marine, kao i dodatne usluge koje su vam možda potrebne.

Kako bi naša usluga bila kompletna, proizvodimo inox nautičku opremu te vršimo popravke i montažu. Već dugi niz godina se bavimo ovim poslom i sa sigurnošću možemo reći da nudimo najbolju uslugu na ovom području.

Osim charting usluga, na našim stranicama možete kupiti nove Marine Time brodove ili Cormorant jahte.

Nalazimo se u Bilicama pokraj Šibenika, no djelujemo na području cijele Jadranske regije, tako da nam se slobodno javite neovisno o vašoj lokaciji.

    Slažem se s uvjetima usluge i politikom privatnosti

    Novo Naselje 19f, Bilice

    +385 97 797 8337

    info@2easygroup.hr

    This site is registered on wpml.org as a development site.