PRODAJA NOVIH I RABLJENIH BRODOVA U HRVATSKOJ

Ima li što bolje od ljeta provedenog na moru, uz miris soli i lagani vjetrić koji vas rashlađuje u vruće ljetne dane? Mi vjerujemo da nema i upravo zato smo se odlučili specijalizirati za prodaju brodova koja će vam omogućiti takav doživljaj.

Na našim stranicama pronađite savršen brod za sebe. Prodaja brodova je ono u čemu smo specijalizirani i za svakog kupca pronaći ćemo idealno plovilo na kojemu će maksimalno uživati u životu.

Cormorant jahte

Cormorant Jahte

U našoj ponudi pronađite nove brodove kao i Cormorant jahte po najboljim cijenama.

Cormorant jahte svjetski su poznate kao luksuzne jahte koje su ujedno vrlo praktične. Idealne su za duža krstarenja, posebice noćna, a dizajnirane su od strane najboljih britanskih stručnjaka.

Svaki poznavalac luksuznih brodova zna kako su ove jahte vrhunski izbor za svakog ozbiljnog ljubitelja plovidbe. Ako i vi volite brzinu i duga krstarenja, svakako pogledajte cijelu ponudu i ako imate pitanja, s povjerenjem nam se obratite.

Marine Time

Provjerite našu ponudu vrhunskih Marine Time brodova koju nećete pronaći nigdje drugdje!
Ekskluzivni smo distributer Marine Time brodova u Jadranskoj regiji (Italija, Austrija, Slovenija, Hrvatska i Crna Gora) što našu ponudu čini zaista jedinstvenom na našem području.

Čamci Marine Time namijenjeni su za aktivni odmor na moru i priobalnim vodama. Izrada je solidna i fokusirana na najnoviju tehnologiju. Svaki detalj je s pažnjom izrađen i koriste se samo najkvalitetniji materijali.

Ovi čamci savršeni su za ljubitelje brzine i vodenih sportova, a ujedno su i jedni od najkvalitetnijih brodova na tržištu.

Marine Time brodovi
Cormorant jahte

Rabljeni brodovi

Pomoći ćemo vam da pronađete plovilo savršeno za vaše potrebe: u vrhunskom stanju, najbolje kvalitete i još bolje cijene!

Svi rabljeni brodovi u našoj ponudi su održavani od strane vrhunskih stručnjaka i dolaze s najboljom opremom. Uvijek se trudimo biti najbolji u onom što radimo, tako da se uistinu posvetimo svakom aspektu naše ponude.

Prodaja rabljenih brodova naša je specijalnost i svaki brod u ponudi pomno je pregledan i selektiran kako bi vam omogućili samo najbolje.

Kupnja rabljenog broda ne mora značiti da ćete kupiti nešto u što ćete ulagati mnogo novca za popravke i održavanje. Ako se odlučite kupiti rabljeni brod kod nas, možete biti sigurni da ćete dobiti brod poput novog, po vrlo pristupačnoj cijeni.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

This site is registered on wpml.org as a development site.