Charter Management

Što znači Charter Management?

Charter management je poslovna suradnja između vlasnika jahte i čarter tvrtke. To je u suštini program koji vlasniku jahte olakšava posjedovanje i iznajmljivanje broda, i ujedno mu smanjuje troškove godišnjeg održavanja.

Stavljanjem jahte u charter management program, osim što vam smanjuje troškove održavanja, omogućuje da si ostvarite dodatni prihod, a jahta i dalje ostaje slobodna za korištenje tijekom sezone jedrenja.

Charter management program

Naš charter management program je paket svih usluga koje vam trebaju za uspješno vođenje broda. Mi preuzimamo sav rizik, troškove i upravljanje plovilom tako da vi ne morate brinuti o ničemu.

Dijelom našeg charter management programa mogu postati vlasnici brodova, kao i oni koji to tek žele postati.

Ako želite postati vlasnik broda, imamo program za vas. Na našim stranicama u kategoriji “Prodaja Brodova” odaberite brod koji vam odgovara, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

U našim uslugama, osim charter managementa, nudimo i suhi vez te izradu i popravak inox opreme, što znači da svaki segment održavanja vašeg broda imamo pokriven.

Javite nam se s povjerenjem jer za svakog klijenta krojimo programe direktno po njihovim potrebama.

Na što treba pripazit

Da bi se brod uzeo u razmatranje:

  • Brod ne stariji od 3 godine
  • Jahta ne starija od 5 godina
  • Brod mora biti u dobrom stanju sta se tice odrzavanja motora ili estetike 
  • Mora imati svu sigurnosnu opremu te registrirana za gospodarske svrhe
  • Brod mora biti kasko osiguran

Izračun charter managementa

Kako se dijeli prihod?

Prilikom ulaska u naš charter management program, vi dobivate 60% prihoda. Za veća plovila cijena je po dogovoru.

Registracija plovila

Kada kupujete brod i želite prenijeti vlasništvo broda, potrebno je biti hrvatski građanin ili imati tvrtku koja je registrirana u Hrvatskoj.
S druge strane, da bi iznajmljivali brod u Hrvatskoj potrebno ga je registrirati na tvrtku u Hrvatskoj, jer mi ne možemo registrirati brod u vaše ime.

Svi brodovi, prije ulaska u charter management program, moraju imati plovidbenu dozvolu, dozvolu za upotrebu VHF-a, kasko osiguranje i koncesijsku dozvolu. Stojimo na raspolaganju za svu pomoc oko rjesavanja svih potrebnih dozvola.

Korištenje plovila

Vlasnik plovila ima pravo koristiti ga kada poželi, uz uvjet da brod nije prethodno iznajmljen u tom periodu. Vlasnik u svakom trenutnu može pogledati stanje rezervacija i javiti našem odjelu za rezervacije koji period želi da brod ostane slobodan.

Što u slučaju oštećenja?

Sva plovila u našem programu pokrivena su kasko osiguranjem. U slučaju oštećenja, trošak snosi klijent odgovoran za ostecenje i zatim polica osiguranja.

Mi vršimo popravke inoxa, i manje popravke a za druge popravke će biti pozvan specijalizirani servis treće strane, ovisno o vrsti štete.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

This site is registered on wpml.org as a development site.