SUHI VEZ

Najbolji način očuvanja vašeg broda je smještanje istog van vode. Suhi vez štedi vaš novac, lakše je održavanje broda i sigurnost je veća.

U nasatavku teksta saznajte detaljno o tome kako suhi vez štedi vaš brod i novac, te zašto je to najbolji izbor za svakog vlasnika plovila.

Što znači suhi vez?

Suhi vez (eng. dry dock) je mjesto na kojem se brodovi smještaju van vode ili mora, kako bi ih maksimalno očuvali i dodatno ih osigurali.

Suhim vezom ne samo da ćete očuvati svoj brod, nego ćete i značajno dugoročno uštedjeti.

Brod je svakako sigurniji na tlu nego u vodi i suhim vezom sprječavamo da se na trupu broda nastane alge i školjke, i izbjegavamo štetu koju mogu prouzročiti potencijalne oluje i druge vremenske nepogode.

Redovita održavanja broda je mnogo lakše obaviti kada je brod na suhom, a i sam brod manje je oštećen kada se čuva van vode ili mora.

U nastavku teksta saznajte sve o suhom vezu i njegovim prednostima, kao i naš cjenik za ovu uslugu.

Zašto odabrati suhi vez?

Mnogo je prednosti držanja broda na suhom. Kao što smo prethodno naveli, suhim vezom prvenstveno štitimo brod od utjecaja vode ili mora, kao i vremenskih nepogoda.

Držanje broda u vodi ili moru van sezone je po mnogočemu nepovoljno, prvenstveno zbog toga što se na trupu broda počnu razvijati razni organizmi čije uklanjanje može biti vrlo skupo.

Kada se dogodi obraštanje na trupu broda (razvijanje algi i školjaka), brod postaje mnogo sporiji i trošak uklanjanja tih organizama vrlo je visok. Suhim vezom izbjegavate nepotrebne troškove i potencijalnu štetu na brodu nastalu procesom uklanjanja.

Sigurnost broda je uvijek na prvom mjestu i dok je brod u suhoj marini mnogo je manja vjerojatnost da će se nešto dogoditi.
Naš suhi vez je pod konstantnim videonadzorom, tako da ne trebate u niti jednom trenutku brinuti da li je vaš brod siguran od nepoželjnih gostiju.

Osim toga, kada je brod na suhom vezu, lako mu je prići sa svih strana i obaviti potrebne popravke i redovito održavanje, a i sam trošak održavanja biti će manji jer dijelovi broda nisu uništeni vodom ili nagrizeni solju.

Brodovi se na suhom vezu prekrivaju tendama, tako da je brod zaštićen od UV zraka i neće se dogoditi nagrizanje soli niti šteta prouzrokovana suncem kao što bi se dogodilo da je u moru.

CJENIK

Cijena suhog veza na otvorenom ovisi o dužini broda. Kod nas možete smjestiti brod bilo koje veličine, no za brodove dužine veće od 10 m je cijena po dogovoru i molimo da nas kontaktirate.

GODIŠNJI CJENIK
do 5m € 550.00
od 5m do 6m € 625.00
od 6m do 7m € 785.00
od 7m do 8m € 900.00
od 8m do 9m € 1,125.00
od 9m do 10m € 1,500.00
10m i više po dogovoru

Sve cijene uključuju PDV.

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se u mjestu Bilice pokraj Šibenika.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

This site is registered on wpml.org as a development site.